L_020459

John Kreuze - Partner

John Kreuze werkt meer dan 30 jaar in de zorg. Aanvankelijk in de directe patiëntenzorg, maar inmiddels heeft hij ruim 20 jaar ervaring als manager, directeur bedrijfsvoering en als bestuurder bij verschillende zorginstellingen.

John’s passie in de zorg is om met betrokken medewerkers kwalitatief goede en duurzaam effectieve behandelingen aan te kunnen bieden tegen een redelijke prijs.

John’s expertise ligt op het gebied van turnaround management en ondernemerschap in de zorg. Financiële bedrijfsvoering en inhoudelijk zorgmanagement dienen hierbij altijd hand in hand te gaan.

Hij heeft een opleiding als verpleegkundige, in sociale pedagogie, management en organisatiekunde (BA, Hogeschool Rotterdam), en in arbeid- en organisatiesociologie (Drs, Erasmus Universiteit, Rotterdam). Daarnaast volgde hij de Topclass  (Erasmus Universiteit, Rotterdam) voor directeuren en bestuurders in de zorg en de leergang ‘Touching the community soul’ bij Nyenrode Universiteit.

Naast zijn werk als partner bij Financial Health Architects is hij directeur bij de Nederlandse Vereniging voor E-health en parttime bestuurder bij Mirage.